nuki pro logo

Rafinăm

Casa dvs.

Smart Infra rafinează spațiile prin soluții de automatizare de ultimă oră

Contactați-ne
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Smart Infra

Expertiză

Smart Infra are peste un deceniu de expertiză în domeniul soluțiilor de automatizare, angajamentul nostru de a vă asigura satisfacția rămâne de neclintit. Ne-am petrecut ani de zile perfecționându-ne abilitățile, rămânând în fruntea progreselor tehnologice și perfecționându-ne pentru a vă oferi cele mai eficiente și eficace soluții de automatizare posibile, lucrând cu mărci cunoscute precum Nuki, Shelly, Sonoff, Zennio și multe altele.

smi houseHome - Smart Infra

Inovația în largul ei

Smart Infra adoptă tehnologii de ultimă oră, versatilitate de neegalat și soluții personalizate

Serviciile noastre

Profitați de puterea inovației cu ajutorul soluțiilor noastre. Fie că aveți nevoie de o dezvoltare robustă a software-ului, de o automatizare perfectă sau de asistență IT de top, echipa noastră este pregătită să vă transforme viziunea în realitate.

Asistență tehnică și mentenanță

Contați-ne pentru servicii fiabile de asistență tehnică și mentenanță. Ne asigurăm că ecosistemul dvs. inteligent funcționează fără probleme, astfel încât să vă puteți bucura de o conectivitate lipsită de griji.

Proiectarea și planificarea sistemului

Serviciile noastre de proiectare și planificare a sistemelor reprezintă planul dumneavoastră pentru un ecosistem de dispozitive inteligente eficient și fără întreruperi. Vom proiecta și personaliza configurația inteligentă perfectă pentru a vă îndeplini obiectivele.

Consultanță și evaluare

Echipa noastră de experți vă evaluează nevoile, configurația existentă și obiectivele pentru a concepe o foaie de parcurs personalizată pentru viitorul dumneavoastră conectat.

Îmbunătățirea securității și a confidențialității

Serviciile noastre de îmbunătățire a securității și confidențialității oferă o protecție solidă pentru dispozitivele și datele dvs. inteligente. Stați liniștit știind că lumea dvs. conectată este în siguranță.

Dezvoltare Aplicație

Îmbunătățiți integrarea dispozitivelor inteligente cu dezvoltarea de aplicații personalizate. Echipa noastră de experți creează aplicații personalizate pentru a îmbunătăți ecosistemul dvs. inteligent, oferind un control fără întreruperi și un confort de neegalat.

Conformitate și standarde

Dispozitivele dvs. inteligente, angajamentul nostru față de conformitate: Ne asigurăm că integrarea dispozitivelor dvs. inteligente se aliniază la standardele și reglementările din industrie, protejându-vă investiția cu integritate și încredere.

Dispozitive inteligente pe care le recomandăm

Explorați o lume a confortului și conectivității cu selecția noastră de dispozitive inteligente recomandate de la Nuki, Shelly, Zennio, Sonoff și multe altele.

nuki pro logo

Nuki Smart Lock 3.0 Pro

Încuietoarea Nuki electronică pentru uși cu acces de la distanță integrat și acumulator pentru utilizare prelungită

1395 lei

Nuki Keypad 2 Pro

Deschideți ușa cu ajutorul amprentei digitale - mai rapid și mai elegant ca niciodată cu Nuki Keypad 2 Pro

1249 lei

Afișaj de perete Shelly

Un panou de control inteligent cu comutator integrat de 5 A și afișaj color

709 lei

Shelly Pro 4PM

Întrerupător inteligent profesional cu 4 canale pentru șină DIN cu contorizare a puterii

569 lei

Spune-ne despre proiectul tău

Smart Infra este aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări, feedback sau solicitări pe care le aveți. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere sprijinul și informațiile de care aveți nevoie. Nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact de mai jos, iar noi vă vom contacta prompt pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

ro_RORO

Acest site utilizează cookie-uri

Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză, care le pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea de către dvs. a serviciilor lor.