Despre Noi

no brand nuki smart lock app

Începeți să trăiți într-o casă mai sigură

Smart Infra este dedicată creării unui mediu sigur pentru dvs. și cei dragi prin instalarea de dispozitive inteligente de ultimă generație. Expertiza noastră constă în integrarea tehnologiei avansate în locuința dvs., oferind soluții care consolidează securitatea, monitorizează mediul înconjurător și vă oferă liniște sufletească. Aveți încredere în noi pentru a vă transforma reședința într-un paradis de siguranță și confort.

Facem diferența

Smart Infra nu se limitează la instalarea de dispozitive inteligente, ci revoluționează spațiul dumneavoastră. Aducem inovație și expertiză în fiecare proiect, asigurându-ne că locuința sau afacerea dvs. se remarcă prin tehnologie de ultimă oră. Permiteți-ne să vă transformăm mediul, făcându-l mai inteligent și mai eficient.

nuki fob 2 - Smart Infra

Partenerii noștri

Punând accentul pe calitate și fiabilitate, echipa noastră asigură o integrare perfectă a dispozitivelor inteligente, permițându-vă să vă bucurați de avantajele unui spațiu mai inteligent și mai conectat.

Serviciile Noastre

De la iluminat inteligent și controlul climatic la sisteme de securitate avansate, echipa noastră adaptează soluțiile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Suntem partenerul dvs. de încredere pentru un mediu mai conectat, mai sigur și mai eficient.

Asistență 24/7

Nu ne rezumăm doar la instalarea tehnologiei, ci oferim asistență permanentă pentru a ne asigura că dispozitivele dumneavoastră funcționează fără probleme.

Confort

Echipa noastră vă vor evalua nevoile, vă va oferi recomandări personalizate și vor dezvolta un plan personalizat pentru a vă transforma mediul într-un spațiu mai inteligent și mai eficient.

Comoditate

Lucrăm în funcție de programul dumneavoastră. Opțiunile noastre flexibile de programare facilitează găsirea unui moment optim.

ro_RORO

Acest site utilizează cookie-uri

Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză, care le pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea de către dvs. a serviciilor lor.