Formula X

F1 arcade și bar

Despre client

Formula X este un simulator de curse și un bar dedicat jocurilor sociale, care oferă o experiență de curse captivantă și competitivă. Dispune de simulatoare de curse de înaltă calitate, tehnologie de ultimă oră și un mediu de joc vibrant, atât pentru entuziaști, cât și pentru începători.

Datele proiectului

CLIENT

Formula X

SERVICII

Infrastructură electrică și conectivitate

LOCAȚIE

București, România

DURATĂ

2 luni

formula X interior22 - Smart Infra

INFORMAȚII PROIECT

Proiectul Formula X a reprezentat o amplă inițiativă de modernizare, integrând tehnologii multimedia avansate și recondiționând infrastructura electrică pentru a transforma un spațiu anterior învechit și ineficient într-un centru multimedia de vârf. Pentru a crește atractivitatea și funcționalitatea spațiului, aproximativ 120 de metri de bandă LED RGBW, controlată prin cloud, au fost integrate.

OBIECTIVE & PRIORITĂȚI

Reducere costuri

Manoperă de calitate

Termene limită scurte

REALIZĂRI PRINCIPALE

formula x project interior

Prezența online a clientului

ro_RORO

Acest site utilizează cookie-uri

Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză, care le pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea de către dvs. a serviciilor lor.